Kundesenter   |   Kontakt oss   |   Om oss

Om oss

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Velkommen til studrab.no

Velkommen til Norges nye lavpris elektromarked på nett!

Studrab.no er unik i den forstand at den daglige driften i hovedsak er drevet av studenter. I dag finnes det haugevis av butikker som selger de samme PC-ene, TV-er, mobiltelefoner og så videre, men vi tørr å påstå at vi skal kunne gi deg akkurat den samme varen til en bedre pris. Hvordan kan vi klare det? Jo, som en effektiv og veldrevet studentbedrift, ligger våre kostnader på et minimum i forhold til våre konkurrenter, noe du som kunde nyter godt av gjennom lave priser. Vi i studrab.no gir deg 100 % prisgaranti på alle bærbare PC-er i vårt sortiment, samt meget gode priser på våre resterende produkter.

Betyr dette at andre faktorer som service, support, trygghet og profesjonalitet kommer i bakgrunnen? På ingen måte. Vi vet at vårt forhold til våre kunder ikke slutter i det varen er levert og betalt for. Elektronikkprodukter er produkter som er ment for å vare i mange år. Vi vet hvor viktig det er for deg som kunde å ha tryggheten ved å ha noen å forholde seg til og søke råd hos dersom noe skulle gå galt. Våre medarbeidere er unge mennesker med mye kunnskap om elektronikk, klare for å hjelpe deg med de spørsmål du måtte ha. Dersom uhellet skulle være ute vil vi være behjelpelige med vår kunnskap, samt hjelpe deg med å komme i kontakt med den rette service instansen. Klikk her for liste over alle produsenter.

Sammen med deg ønsker vi å utvikle vår nettbutikk videre til å bli best mulig. Derfor setter vi enormt stor pris på tilbakemelding fra deg, slik at vi kan bruke dine innspill aktivt til å forbedre oss selv. Klikk deg inn på våre sider på Facebook, og legg igjen en kommentar om hva det måtte være. Du er selvsagt også velkommen til å ta kontakt med oss via e-post, telefon eller på Livechat.

Veiledning
Er du usikker på hvilken PC som passer for deg, eller sliter du med å skille mellom forskjellige flatskjerm modeller? På vår chattjeneste sitter det dyktige folk med inngående kjennskap til alt innen elektronikk. Her kan du enkelt og greit få greie på hva du måtte lure på, eller få hjelp til å finne produkter som har de egenskapene du trenger. Du trenger altså ikke sitte i lange telefonkøer eller bruke tid på å reise ut til nærmeste elektromarked. Prøv chattjenesten vår for en hyggelig og uforpliktende prat. Skulle du oppleve at chattjenesten for tiden er ubemannet, legger du igjen en melding, så kontakter vi deg.  

Savner du et produkt? 
Er det noe du er på jakt etter som du ikke finner i nettbutikken? Ta kontakt med oss.  

Foretaksinformasjon
Org.nr: 892 534 802 MVA
Milrab AS
Nedre Kalbakkvei 88 (kjørebeskrivelse)
1081 Oslo

Kontakttelefon:                53 69 78 00           
E-post:

Kontonummer: 8101.34.42614
IBAN: NO02 8101 3442 614
SWITF: DABANO22

studrab


studrab

studrab 

 

Produkter: 0
Subtotal: 0,-
Vis handlekurven
Logg inn
  
 
Logg inn
Ny kunde? Klikk her!
Glemt passord?
2020 Milrab.no Kategorier   Produsenter